Uslovi

Opšti uslovi

Garancija
Garancija je 2 godine.
Rezervni delovi su obezbeđeni u periodu od 3 godine od isticanja garancije. Ostale uslove garancije možete naći OVDE. Garancija važi samo uz originalan račun.

Rok isporuke
Sve narudžbine potvrđene do petka u 18h šaljemo u ponedeljak.

Uslovi plaćanja
100% avans na žiro račun ili s kreditnom karticom preko sistema PayPal.
Uplatom iznosa predračuna potvrđujete narudžbinu, slažete se sa ponudom i opštim uslovima poslovanja. Pre potvrde narudžbine proverite sve opise, količine i vrednosti. Nepoznavanje ponude i opštih uslova poslovanja ne mogu biti uzrok za reklamaciju. Naknadne promene narudžbine neće biti priznate, odn. Kidpro ima pravo da zadrži deo ponuđene vrednosti robe (do 25%) zbog troškova koji nastaju kada se proizvod prilagodi tačnim merama naručioca.

Reklamacija
Ako želite uložiti reklamaciju na proizvod, molimo da nas prvo kontaktirate i obavestite o uzroku reklamacije. Zajedno ćemo izabrati najbrži i najlakši način za zamenu ili vraćanje proizvoda. Možete nas kontaktirati putem telefona: 064 168 4489, Email-a: info@kidpro.rs ili poštom na Kidpro, Ivan Pejić s.p., Binkelj 38, 4220 Škofja Loka, Slovenija.

Odustajanje od narudžbine odnosno ugovora i vraćanje robe
Potrošač ima pravo da odustane od narudžbine, da raskine ugovor, kao i da mu se vrati novac do visine ugovorene cene prizvoda (do 25% vrednosti robe može zadržati prodavac u slučaju prilagođavanja veličine mreže - sečenja). Kupac ima pravo da bez obrazloženja u roku 15 dana (od primanja robe) odustane od narudžbine odnosno ugovora putem pošte ili Email-a. U tom slučaju robu je dužan vratiti preduzeću Kidpro u roku od 30 dana na adresu: Kidpro, Ivan Pejić s.p. Binkelj 38, 4220 Škofja Loka, Slovenija.
U slučaju da je mreža prilagođena dimenzijama naručioca, preduzeće Kidpro ima pravo da zadrži do 20% ugovorene vrednosti proizvoda zbog troškova koji nastanu kada se mreža prilagodi tačnoj meri.
Troškove vraćanja robe snosi kupac. Novac će kupcu biti vraćen što je pre moguće odn. najkasnije u roku od 5 dana od prijema vraćene robe. Pri vraćanju poručene robe u pošiljci je potrebno obavezno dostaviti i originalan račun. Robu možete vratiti samo ako je originalno zapakovana, nekorišćena i neoštećena.

Ostali uslovi
Izdavanjem nove ponude se važnost prethodne poništava. Kupac je dužan dostaviti sve podatke u vezi narudžbine i garantuje za njihovu tačnost. U slučaju da je kupac pravno lice ili preduzetnik, molimo da nam dostavite tačne podatke o preduzeću već pri narudžbini.

Politika privatnosti

Čuvanje podataka
Preduzeće Kidpro se obavezuje da će čuvati sve privatne podatke. Svi podaci dobijeni na internet stranici www.kidpro.rs će biti upotrebljeni isključivo za slanje informacija, ponuda, računa i druge potrebne komunikacije sa strankom. Podaci stranaka ni u kom slučaju neće biti prosleđeni trećoj osobi. Prilikom poslovanja poštujemo Zakon o potrošačima.
Sve dodatne informacije možete dobiti putem telefona: 064 168 4489 ili elektronske pošte: info@kidpro.rs.

Cookies (kolačići)
Internet stranica www.kidpro. upotrebljava »kolačiće« za statističku analizu posete stranice s namenom da se poboljša kvalitet i usluga. Kolačići su male tekstualne datoteke, koje se smeštaju u pretraživač vašeg računara prilikom posete naše stranice. Upotrebljavamo sledeće kolačiće preduzeća Google Analytics: _utma, _utmb, _utmc in _utmz.
Nešto više o kolačićima možete saznati OVDE.

Pravno obaveštenje

Opšti uslovi upotrebe internet stranice www.kidpro.rs
Materijal objavljen na internet stranici preduzeća Kidpro možete upotrebiti samo u nekomercijalne svrhe, pri tome mora biti naveden izvor informacija. Objavljene informacije posetioci upotrebljavaju na vlastitu odgovornost i u skladu sa Zakonom o autorskim pravima, što važi i za sadržaj objavljen na ovoj stranici.
Kidpro kao i druga pravna i fizička lica koja učestvuju u nastanku i objavi internet stranice www.kidpro.rs nisu odgovorne za povremene prekide u radu (downtime) stranice, kao ni za štetu ili neprijatnost koje mogu nastati zbog postojanja internet stranice, dostupa odn. nemogućnosti upotrebe objavljenih informacija bez obzira da li su korisnici bili obavešteni o mogućnosti nastanka štete ili ne.
Na stranici www.kidpro.rs postoje linkovi ka drugim internet stranicama nad kojima preduzeće Kidpro nema nadzora. Kidpro ne garantuje za tačnost informacija objavljenih na tim stranicama, ne prima i ne prosleđuje reklamacije na tačnost informacija niti preuzima odgovornost za zaštitu podataka. Kidpro zadržava pravo da na bilo koji način, bez prethodne najave i bez obzira na razlog, promeni, doda ili izbriše sadržaj na internet stranici www.kidpro.rs.

Popusti i akcije

Copyright © 2013-2019 Kidpro, Ivan Pejić s.p. Sva prava su zadržana.